93134.jpgSeinäjoen Tangomarkkinat jatkaa kolmannelle vuosikymmenelleen – tapahtuma hehkuu tangon taikaa jälleen 5.-9.7.2006.  Suomen kielellä löytyy runsaasti tangoresursseja.  Riittää kun kirjoittaa Googlen hakukenttään sanan tango.

Syvällisempää tangotietoa kaipaava hakee tietysti webistä.  Hyvä aloitus on kirjoittaa googlen hakukenttään sanat tango links. 

Tietysti voi aina mennä suoraan maailman parhaaksi sanotulle tangosivulle, joka tunnetaan myös nimellä Ernestos tango page.

Suomalaiset sanovat mielellään, että Argentiina ja Suomi ovat tangon kotimaita. 


Tämä ei kirjaimellisesti pidä enää paikaansa. Tangoa tanssitaan kaikkialla maailmassa.  Tämä selviää jos goolettaa sanoilla  International Tango links

Laajentamalla hakua muutamalla lisäsanalla,  pääsee vielä syvemmälle tangon taikamaahan.  Kokeile sanoilla tango paintings tai tango prints tai tango art ja tango gallery. Saat tulokseksi upeita sivuja, joilla esitellään taiteilijoiden töitä joita tango on inspiroinut.

Maailma on tietysti myös täynnä tangomusiikkia. Tangoon erikoistuneita levykauppoja voi hakea hakusanoilla tango music ja tango cds. Jos haluat kuunnella taustamusiikkina tangoa samalla kun työskentelet  päätteellä, kirjoita  googlen hakukenttään sanat tango radio.  Jos soitttelet  pianoa, sinun kannattaa etsiä ilmaisia tangonuotteja hakusanalla free tango sheet. Muista myös hakusanat tango records (LP) tango mp3, tango music clips.

Maailmassa on yksi tangosivu ylitse muiden, ainakin kirjoittajan mielestä,  Kysymyksessä on sivusto nimeltä Todotango  Sivustolta löytyy koko tangon maailma pienoiskoossa: musiikkiklipejä,  taiteilijoiden valokuvia, nuottien kansilehtiä, nuotteja, tangolyriikkaa ja paljon muuta. Varsinkin vanhojen nuottilehtien kannet niksauttavat tangonystävän sydämen sijoiltaan.

Nautiaskelija käy mahdollisimman monella tangosivulla.  Matkan kannattaa aloittaa kauniilta El Tango Carlos Gardell- sivulta  ja päättää modernin tangon, konserrttitangon isän Astor Piazzollan kotisivu.lle 

Tangon askelia voi opiskella moneltakin eri sivulta.  Kirjoita hakukenttään sanat tango steps.  Tai mene suoraan tanne.

Linkkejä

Klikkaa itsesi uudella tangosivulle ja klikkaa siellä "Linkit" kohtaa ja taas edelleen "Linkit" kohtaa jne. Näin hallitset hetkessä koko mailman tangoresussrssit. Löytösi talletat tietysti suosikkeihin.

Linkkejä tangosivuille
Tango
Lavantautisten kotisivuja
Suomalainen tango
Muutamia tangolinkkejä
Suomen tanssipalvelin
Amigos del Tango ry.
Arrgentiinalainen tango
Tangoetiketti

Kolmas Nainen – Tangotaisteluni