Ne kolme pientä sanaa

Mitä mahtavat seuraavat lauseet tarkoittaa: Mahal ka ta, Saja kasih saudar, Saya Cinta Kamu, Aku cinta padamu. . Arvasit aivan oikein: Minä rakastan sinua. Nämä vekkulit lauseet löytyvät asiaan vihkiytyneiltä nettisivuilta. Riittää kun kirjoitat Googlen hakukettään sanat: I love you foreign language.

Näitä lemmekkäitä sivuja on useita ja pintapuolisen selailun perusteella ne ovat kaikki lainaa toisiltaan. Yksi näistä sivuistoista on Inspiration Point .

Tuhmia runoja

There was a young man from Limerick
Who bought a rhyming dictionary
Well fuck a duck
That's just my luck
I'll have to move to Tiperarry'

Netti opettaa myös lemmekkäitä ja seksikkäitä fraaseja ja runoja. Tiesitkö, että unkarinkielinen lause: Mondtak mar neked, hogy ugy nezel ki mint a Zsazsa Gabor? Tarkoittaa, että "Onko kukaan kertonut sinulle, että Sinä näytät Zsazsa Gaborilta?

Netissä on runsaasti varsinkin englanninkielisiä sivustoja, jotka sisätvät "aikuispuhetta" -  sanastoja ja ns. eroottisia- ja pornorunoja, limerikkejä jne. Perinne on kiinnostanut ihmisiä vuosituhansia, sillä varhaisimmat avoimesti seksuaalisuutta kuvaavat runot ovat ajalta ennen ajanlaskun alkua. Esimerkkinä vaikkapa  Caius Valerius Catullus.

Tässä mukana olevat linkit edustavat lähinnä genren vulgaaria puolta. Varsinaiset eroottiset runot ovat maailmankiarjallisuutta kuten Salomonin korkea veisu, persialaisen Mawlana Rumin eroottiset runot tai Agathias Skholastikoksen ja Paulos Silentiarioksen runous.

Hae resursseja: eroottisia runoja, eroottiset runot, I love you foreign language, adult dictionary, adult limericks, urban adult slang, sexual terminology, adult limericks, dirty poems, Rude poems

Kaikenlaista hauskaa

My Pleasure sivustolla voi opetella pieniä tärkeitä lauseita ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja unkariksi. Esimerkiksi lause: "Näkisin Sinut mielelläni alastomana" kuluu italiaksi: "Mi piacerebbe da pazzi vederti nuda (nudo)! "

.My Pleasure

Jennifer on koonnut sivuileen lauseita miten sanotaan terve ja näkemiin tai mitä kuuluiu - sadoilla eri kielillä.

Jenniferin sivu

Jos olet matkalla Italiaan yksin ja tarkoituksesi on pitää hauskaa, sinun kannataa ehkä tutustua etukäteen niihin sanoihin, joita käytetään erityistilanteessa italian taivaan – tai italialaisen peiton alla.

Italian Slang Dictionary–Adult Section

Varhaisimmat avoimeasti seksuaalisuutta kuvaavat runot ovat ajalta ennen ajanlaskun alkua (Caius Valerius Catullus)

Jo ennen ajanlaskun alkua

Wikipeadia - Gaius Valerius Catullus

Salomonin korkea veisu

Erotiikka – kirjaluettelo

Adult limericks

Sexual terms and slang

Sexual satire, dirty poems

Rude poems

Rude poetry