Karaoke yhdistää laulunhimoiset

215009.jpg Kitkeränsävyisen määritelmän mukaan suomalainen karaoke on tehty kaljasta, kaipuusta ja kilpailun himosta sekä unelmista olla tähti. Näiden lisäksi on suuri joukko kotivirtuooseja, joille riittää se, että voi laulaa itselleen.

Tässä annetut vinkit riittävät hyvin alkuun. Tarvitset vain pc:n ja laajakaistayhteyden sekä äänikortin. Lisäksi tarvitset real-audio soittimen, Windows playerin ja Quick Time soittimen. Ei ole pahitteeksi imuroida koneelle myös jokin tunnettu mp3-soitin, esimerkiksi Winamp. Vielä tarvitset hieman viitseliäisyyttä ja pienen ripauksen osaamista sekä mahdollisesti oman karaoke soittimen, jonka voit noutaa netistä.

Helpoin tapa päästä alkuun on etsiä netistä online-karaoke-sivusto ja tyytyä laulamaan niitä lauluja, joita sivustolla on. Tässä muutama esimerkki online-karaoke sivuista: Lisää löydät hakusanalla online karaoke

Ronan's Online Karaoke

Kariokebar

Hawaiizone

Online karaoke.

Walt Disney karaoke online

Softa omalle koneelle

Jos tahdot itse päättää mitä haluat laulaa, sinun kannattaa imuroida koneellesi jokin hyvä ja monipuolinen karaokeohjelma. Tunnetuin karaokesoitin lienee vanBasco. Muita hyviksi koettuja ovat vaikkapa GoSingiä ja Song Galaxy. Ilmaisen soittimen asennuksen jälkeen voit ryhtyä etsimään netistä karaoke tiedostoja. Niitä löytyy tuhansia.

Karaoke-tiedostot (kappaleet) ovat MIDI- tiedostoja, joissa yksi raita on käytetty sanojen tallentamiseen. Karaoke -tiedoston tunnus voi olla joko .KAR tai .MID tai .ST3.

Midi-tiedosto sisältää musiikkikappaleen, jossa nuotit ja soittimet on esitetty midi-muotoon koodattuna. Musiikki on talletettu tiedostoon yhdelle tai useammalle "raidalle". Tiedoston sisältämä musiikki voidaan soittaa tarkoitukseen tehdyllä tietokoneohjelmalla. Karaoketiedosto voi olla myös mp3 muodossa.

GoSing freeware player

vanBasco karaokesoitin


Song Galaxy

KaraFun

Easy karaoke player

Suorastaan runsauden pulaa

Internetin karaokeresurssit ovat valtaisat. Äkkinäinen hämmästyy formaattien ja soitinten sekä sivustojen paljoutta. Aloittelijalle riittää, että hankkii alkajaisiksi yhden hyvän soittimen ja siihen musiikkitiedostoja. Jatkossa voi sitten hankkia DVD- karaokesoittimen, kunnon stereot, paremman pc:n ja videotykin, jolla heijastaa karaoken sanat olohuoneen seinälle.

Suomenlielinen perushaku sanalla karaoke tuo suuren määrän resursseja. Jos et allaolevan sanaluetttelon perusteella löydä etsimääsi karaokeressurssia, niin sitä ei ole olemassa.

Hakusanoja: karaoke, karaoke tiedostot, suomi karaoke, karaoke verkossa, verkkokaraoke, karaoke ravintolat, karaoke linkkejä, karaoke linkit, karaoke keskustelu, online karaoke, free computer karaoke, free karaoke player, free karaoke sofware, midi karaoke player, freeware midi karaoke, free midi karaoke files, free karaoke files, free karaoke, jazz kar files, kar files, suomalainen karaoke, karaoke resource, karaoke archaive, karaoke library, karaoke collection, download karaoke,  karaoke cds, karaoke machines, karaoke equipment, sunfly karaoke, karaoke discs, history of karaoke, free karaoke mp3, free karaoke tracks, karaoke websites, karaoke systems, kar, make karaoke cd, karaoke singers, custom karaoke, karaoke for kids, karaoke pc software, karaoke, equipment reviews, how does karaoke work?, karaoke maker

Karaokea kotikoneella – lataa ohjelma (Suomi)

Karaoket (Suomi)

Karaoke.Fi


Kaikki Suomi musiikista

Karaoke – Wikipedia

Karaokea tietokoneella -keskustelu

Suomi Karaoke.Net

Karaoke Scene

Free karaoke downloads