Tabulatuurien taso vaihtelee kovasti

Tabulatuureja harrastavalle kitaristille tai mandoliinin soittajalle netti on taivas. Tabulatuureina löytyy käytännössä kaikki pop, rock, folk jne. sävelmät, mitkä milloinkaan on sävelletty. Aloitus-sana on tablature, jota voi sitten tarkentaa kappaleen nimellä, bändin nimellä, aiheen mukaan jne.. Kokeile hakua nivarna guitar tabulatures.

Monia muitakin konsteja on helpottaa musiikinnälkää. Kokeile vaikka sormituksia. Guitar fingering on erinomainen hakufraasi, mutta spesialisti hakee tietysti sanoilla jazz guitar fingering. Huilisti hakee sormituksia hakusanoilla fluit fingering chart tai online fingering charts for flute. Samaa tekniikkaa käyttäen haet sormituksia muillekin instrumenteille

Jos oikea ote on unohtunut kannattaa tarkistaa tablature generaattorista. Nämä ovat mainioita apuvälineitä. Omat generaattorit löytyvät myös banjolle, ukulelle, mandolinille, bassolle, rummuille, trumpetille...  . Netissä on myös apuvälineitä tabulaattoreuiden värkkkääjille. Katso alimpia linkkejä tai etsi sanoilla tablature write editor.

Sanoja: Tabulatuureja, Tabulatuuria, Tabulatuurit, Guitar Tablature, Theme Song Tablatures, Tablature Pages, Acoustic Tablatures, Tablatures Guitare, Tablatures for Music, Learning Tablatures, How to Read Tablatures, Drums Tablature, Christmas Guitar Tablatures, Jazz Tablatures, Fiddle / Violin Tablatures ect.

Guitar tab universe

Suomalaisten bandien tabulatuureja

Tab Heaven

Tablature generator

Guitar Chords generator

Tab generator write editor

Makupalat

Topi Sorsakoski