Nuotit on netissä nipuissa

209266.jpgMuutamalla oikein valitulla hakusanalla löytää netistä loputtomasti ilmaisia nuotteja, opetusohjelmia, sointuja, sormituksia, musiikkinäytteitä, tabulatuureja ja vinkkejä. 

Hyvä hakufraasi on free sheet music. Sanalla free ilmaiset, että haluat ilmaisia nuotteja, sanalla sheet että etsin painettuja nuotteja ja sanalla music tietysti kerrot selaimelle että musiikkia sitä ollaan etsimässä..

Jos haluat mennä suoraan asiaan, käytä tarkennettua hakua.


Muoto on tällöin free piano sheet music. Voit korvata sanan piano sanoilla cello, acordian, jazz, pop, classical, folk jne Jos haluat pelkästään joululaulujen nuotteja, kirjoita Googlen hakukenttään sanat free christmas sheet music tai jos haluat vain englanninkiaelisiä joululaulujen sanoja, kirjoit free sheet christmas lyrics

Jos soinnut on päässeet unohtumaan, kokeile sanayhdistelmää free piano chords tai piano chods chart. Jos kitaran otteet ovat päässeet unohtumaan, kirjoita hakukenttään guitar chords. Jos olet kiinnostunut amerikalaisesta vanhasta musiikista kirjoita:  old american sheet music.  Muista sana free hakurimsun edessä jos etsit ilmaisia nuotteja.  Erinomainen paikka etsiä yllätyksiä on Yhdys valtain kongressin kiarjasto ja sen hakutoiminnot.  Kokeilla myös muilla kielillä.

Auta muita ilmaisista nuoteista kiinnostuneita ja jätä löytösi kommenttiosuuteen.

Todo Tango Library

Old sheet music

lmaisia nuotteja

Musiikkiportaali - Suomi

Hyviä ilmaisia nuotteja

Monenmoista

Early Music Archaive

Old american shet music

American popular music before 1900

Sheet music library Guitar

Music Library

Folk music