Kakrut kiväärejä kantamassa

144287.jpg

Suomalisen normaalin kansalaisen on vaikea ymmärtää yhdysvaltalaista asehulluutta joka on nyt tunkemasa myös tänne. Kun 12-vuotiaat pojat lahtaavat koulutovereitaan ja opettajiaan pinoon kuin halkoja, on jossakin jotain vikaa

Yhsysvaltalaisen NRA:n eli kansallisen kivääriyhdistyksen ( National Rifle Association ) kakrusivu on nimeltään Kooky Kidz Korner. Sivuston antia ovat mm. viisi ja puolivuotis Kimmy Johnson Tulsasta.  Kimmy on onnellinen, koska Daddy opettaa häntä ampumaan. Muista sykähdyttäviä aiheita ovat mm.juttu 8 ½ vuotiaasta Kip Farkista. Jutun oleelliset lauseet lienevät tässä:

NRA KKK: Hi there, Kip. That's a mighty fine weapon you've got there.
Kip: Yeah. I mean thanks. I guess.
NRA KKK: Where'd you get it?

Kip: My Uncle Jimmy gave it to me for Christmas two years ago. He says it got used in a War way before I was born, and that a-cuz of this gun, a whole bunch of people are probably pushing up daisies.

Lapsille riittää puuhaamista

NRA:n Kids Clubin herttaiset lapsi-kivääri-isukki-videot murtavat kenen tahansa tuntevan suomalaisen sydämen. Lisää NRA aktiviteettejä voit estsiä hakusanoilla NRA for Kids.

144294.jpgYhdysvalloissa ovat kiltit sedät ja tädit monin tavoin huomioineet lasten luonnolisen tarpeen leikkiä aseilla. Lapsihan nakertaa aseeen vaikka näkkileivästä jos häneltä kielletään tämä geneettinen taipumus. Niinpä CIA:lla, FBI:lla, Yhdysvaltain armeijalla ja mm. hallituksella on omat lasten sivut, joilla voi värittää tankkeja, oppia ampumaan, ja jahdata teroristeja ja paljon muuta.

American Cool Stuff sivulla voi värittää tankkeja, Veteraanisivulla voi värittää veteraaniaiheisia kuvia ja jos Daddy on vielä hengissä, voi lähettää hänelle ja kavereille terkkuja America support sivun kautta, kakrut voivat myös harjoitella miltä tuntuu jos iskä vaikka saa siirron Guantamoon.  Sivulla on digitaalinen nauru valmiiksi ladattuna.

Hae resursseja CIA for kids, FBI for kids, Gov. For kids, kids and terrorist, nra video clips, nra kids club, nra for kids jne.

Me olemme saaneet nyt myös Suomeen NRA:ta ihailevan paikallisen järjestön. Mukava nähdä miten pian saamme paikalliset lastensivut. Niitä odotellessa valtiovalta voisi perustaa USA:n mallin mukaan vaikkapa sivuston, jonka nimeksi sopisi Supo Sedän Satutunti.

Kooky Kidz Korner

Gun Safety

NRA Kids Club videos

CIA homepage for kids

FBI homepage for kids

NSA for Kids

Fema for kids

I´M bombdog now

US. Army Cool Stuff

Veteraanikuvia

America supports You

Kids deployment suf

First Gov for Kids