Puppulausegeneraattori osaa

Puppusanageneraattori mainostaa itseään kieli poskella: "Puppulausegeneraattorista saat sisältöä useisiin erilaisiin opiskelu- ja työelämän tiukkoihin tilanteisiin. Aiheita on valittavanasi yli puoli tusinaa! Oletko vain aina halunnut olla verbaalisesti lahjakas? Puppulausegeneraattori tulee apuun! Selitys tilanteeseen kuin tilanteeseen. "

Harvinaisen hyvin generaattori onnistuu matkimaan tietotekniikan, politiikan, talouden, yritysmaailman, oikeustieteen ja opiskelijamaailman puppusanoja. Lopputulos kuulostaa jopa fiksulta.

Avainsanalla "nahkapäätös" puppusanageneraattori antoi seuraavan lauseen:

"Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että oikeuskielen tason heikkeneminen ontologisesta näkökulmasta noudattaa epäilemättä ideatasolla erilaisissa laitoksissa tapahtuvaa valmistusta. "

Hae hakusanalla puppulausegeneraattori tai englanninkielisiä resursseja hakusanoilla jargon gaenerator tai bullshit generator. Tuloksena on iio joukko varsin hupaisia generaattoreita. Osa geaneraattoreista on varsin näyttäviä:

George W. Bush on synnyttänyt suuren joukon satiirisia, ilkeitä ja mehukkaita generaattoreita. Voit tutkia niitä kirjoitamalla Googlen hakukenttään: Gerge Bush Generator.

Puppusanageneraattori (Suomi)

Educational jargon gaenerator

Visual jargon generator

Corporate Bullshit Generator

George W. Bush salaliitto gaeneraattori

Luo bushpuhetta