Miten olisi jokin uusi terapia?

Jos et mitään muuta keksi henkesi pitimeksi, ryhdy vaihtoehtoterapeutiksi. Tarvitset vain vuokrahuoneen, valkoisen takin, työpöydän, vuoteen ja pari asiakastuolia ja seinälle muutaman näyttävän diplomin.

Tietenkin on kohtuutonta väittää että kaikki terapiamuodot ovat huijausta ja rahankeruuta. Uskottavia terapiamuotoja ovat sellaiset, jotka pohjautuvat koululääketieteeseen. Muita voi kutsua yleisnimellä uskomushoidot tai mielihyvähoidot tai peräti mielikuvitushoidot.

Tähän on kerätty suuri joukko erilaisia terapioita. Jätän tutkimisen ilon jokaisen itsensä tehtäväksi. Tämän jutun sanageneraattoria hyväksikäyttäen jokainen voit itse etsiä itselleen sopivan terapian. Ennen hoidon aloittamista kannattaa kuitenkin kysyä, mitä terapia maksaa ja kuka korvaa ja millä tavalla hoitovirheet.

Veppiloki

James Randi

Taikuri James Randi apureineen teki 1980-luvulla kattavan tutkimuksen Yhdysvaltojen kristityistä ihmeparantajista. Avainsana ilmiön kuvaamiseen on raha: parantajat saivat miljoonia dollareita kirjekerjuukampanjoiden, tv-ohjelmien ja kiertueiden avulla. Ihmiset lähettivät vähät rahansa upeissa luksus-taloissa asuville pastoreille. Eräs tv-pappi sanoi katselijoille kuolevansa, jos hän ei saa kerättyä kirkolle kahdeksaa miljoonaa dollaria. Skepsis - Ihmioparantuminen

Terapiamuotoja

Erilasia kaupallisia terapiamuotoja on satoja. Niiden nimeämisessä ja selostamisessa on mielikuvitus päästetty valoilleen. Terapiamuotojen sanallisen selitys on joskus kuin suurta runoutta. Niiden sanallisessa ilotulituksessa yhdistyvät kosmos, jumaluudet ja itämaiset tai kotimaiset uskomukset tuottavaksi liiketoiminnaksi. Internetistä on tullut terapiamuotojen kaikenkattava markkinointikanava. Muutamalla klikkauksella pääset tutkimaan henkistä tilaasi tai voit tilata kotiovellesi uusimman psykokivi-aromiterapiapakkauksen.

Jos Sinulla on ylimääräistä rahaa, mikäpä siinä. Mutta oireiden ilmaantuessa käy ensin terveyskeaskuksessa.

Sanageneraattori: Uskomushoidot, uskomushoito, reikihoito, homeopatia, naprapatia, transaktioanalyysi, primaaliterapia, grafoterapia, vyöhyketerapia, suolen huuhtelut, huuhtelu, kuppaus, puoskaroint, i puoskari, suoneniskentä, henkiparannus, kiviterapia, väriterapia, akupunktio, shamanismi, manaaminen, kiroaminen, magneettikenttähoidot, kuhnekylvyt, jalkapohjien painelu, elävä ravinto, makrobioottinen ruokavalio, paasto, meditaatio, hypnoositerapiat, hypnoositerapia, seksiterapia, navajoterapia, gestalt-terapia, gestalt mem-terapia, musiikkiterapia, rosen-terapia, holding suggestoterapia, elokuvaterapia, ratsastusterapia, puheterapia, kukkaterapia, aromaterapia, jalokiviterapia, energiahoito, chakrat primaaliterapia grafoterapia bioenergiahoido t keskusteluterapia, kaukoparannus , enkelit, aura-parantaminen, bioenergia-hoito, tsakraterapia, prana-healing, ravintoterapia, makrobiotiikka, antroposofinen lääketiede, hypnomystifiointi, fysioakustinen energiavirtojen käsittely, ayurved, elektroakupunktuur, i kirliankuvaus, aurakuvaus, korvalehtien akupunktuur, i iirisdiagnostiikka, bioenergia vitalismi, luonnonlääkintä luontaislääkintä, vaihtoehtolääkintä, täydentävät hoitomuodot, luontais vaihtoehtolääketiede, homeopatia, ihmeparantaminen, terapeuttinen kosketus, TT parantava hoito, virtsaterapia, tiibettiläinen lääketiede, Tara Rokpa, korvakynttilähoito, healing, Touch-energiahoito, universaalin energian kanavoiminen, luontaishoitoja ihmisille ja eläimille, ihmisten ja eläinten luontaishoitajakoulutusta, natural care, manuaalinen nikama nivel käsittely, eläinten käytösterapia, astroanalyysi ja niin edelleen.