Kaavanteita, mallinteita ja sabloneja

192871.jpg

Haluatko koristella seinäsi, huonekalusi tai syntymäpäiväkakkusi sabloonalla tehdyllä kuvalla tai siirtokuvalla tai kenties haluat itsesi näköisen boordin kiertämään huoneesi katonrajaa.

Sabloonamaalaus on perinteinen taidemuoto, jota käytetään tuomaan luovaa ilmettä niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Tekniikalla lisäät persoonallista ilmettä lahjoihin tai huoneen sisustukseen tai mille tahansa yksiväriselle tasaiselle pinnalle. Suunnittele itse sisustustekstiilit, seinäboordit, kortit tai vaikkapa lahjapakkaukset.

Sanakirja antaa naille ääriviivapiiroksille tai sabloneille seuaavan määritelmän: "kaavain, mallinne, sabloni". Varsinkin omakotirakentajat ja askartelijat löytävät näille montä hyödyllistä käyttöä.

192845.jpg Resursseja on netissä tuhansittain. Riittää kun haet hakusanoilla free stencils tai free printable stencils. On myös olemassa hyvinkin rajuja punk- ja anarkismihenkisiä kaavaimia, sabloneja tai stencillejä. About-comin sivuilla on runsaasti asiaan liittyviä resursseja. Ei muuta kuin värkkäämään. Varaa itsellsi tietokoneajan lisäki. askartelukartonkia, sakset, stanleyveitsi ja väriä sekä liima. Stencils piirrosten käyttö inspiroi, Kokeile vaikka läpinäkyviä eläin ja kasvihahmoja  ikkunaan.

Sabloonat: mallinteet, sabloonat, Leikkaus/kohokuviointisabloonat , Reikäkuviointisabloonat supersabloonat, kuvioleikkurit, leikekuvat, Korttipohjat, paperin kuviointi, paperin pintakuviointi, Passe-Partout -sabloonat, Elegance-sabloonat, wall stencils, alphabet stencils, free stencils, tattoo stencils, free alphabet stencils, airbrush stencils, printable stencils, paint stencils, quilting stencils, graffiti stencils, mural stencil wall ect

Voit liittää hakuun myös jonkin määräävä sanan kuten orientals, animals ect. Tai tekniikaan tai perinteseen liityvän sanan kuten henna stencil, floor stencil tai jopa cake stencil.

Puuvilla kankaalle

About.com

Hieman taustaa

Stenciling

Free Stencils Design

Punk stencil

Wikipedia stencil

Free sencil to downloada