Onko joku varastanut nettisivusi?!

Epäiletkö että sivusi on kopioitu jonnekin netissä. Mutta et tiedä minne. Tai olet opettaja ja epäilet, että TakarivinTaavin kirjoittama loistelias essee suomenkielen sijamuodoista on kopioitu netistä?

Jos epäilet, niin aja sivustosi Copyscapella.,

Copyscape 

Tässä toinen hiukan eri tavalla toimiva plagiaattien metsästäjä. Liitä pätkä työtä hakukenttään ja syötä se Plagianis Chekeriin.

The Plagianis Checkeriin.

Lisää chekereitä 

Foorumispammerit ja kumppanuussivut

Plagiarism detective ohjelmat mahdollistavat myös nk. foorumispammereiden jäljittämisen. Foorumispammerit ovat ihmisiä, jotka postaavat saman kirjoituksen lukuisille foorumeille. Syötä pätkä epäilemääsi tekstiä chekeriin ja saat hetkessä tiedon sivuista, joilla teksti esiintyy.

Ja ainahan voi tietysti tutkiskella josko sama teksi löytyisi vaikkapa anarkistien, eläinsuojelijoiden tai prekariaattien sivuilta. Plagiarism cheker-ohjelmat ovatkin erinomainen keino erilaisten sukulaisuus ja kumppanuus-sivujen etsimisessä.

Älä unohda Googlea. Google on kaikkien plagiaattien metsästäjien isoäiti. Siirrä muutama sama epäilemästäsi dokumentistä Googleen ja klikkaa.

Hae resursseja: plagiointi, plagiarism. music plagiarism list, song plagiarism page, song plagiarism list, article on plagiarism, plagiarism statistics, detecting plagiarism, plagiarism internet, examples of plagiarism, detect online plagiarism. musical plagiarism ect.

Artikkeleita aiheesta

Työkaluja

Lisää työkaluja

Wikipedia aiheesta englanniksi

Artikkeleita

CopyCatch on kaupallinen sarja ns. plagiarism ohjelmia. Ohjaelmat on tarkotitetu koulukäyttöön.

Ohjeita ja neuvoja opettajille englanniksi