Ilmaisia musiikin oppitunteja netissä

Löydät pienellä vaivalla netistä runsaasti musiikkiaiheisia ilmaisia oppitunteja. Noin sormituntumalta tuntuu siltä, että eniten löytyy piano- ja kitaratunteja. Mutta myös musiikin teeoria on hyvin esillä.

Kokeile hakua free music lesson ja saat heti suuren määrän hyviä resursseja. Jos haluat heti tarkempia tuloksia kirjoita vaikka mandolin resource tai mandolin links. Samalla tavalla voit tehdä lisähakuja korvaamalla sana mandolin sanoilla el guitar, cello, fluit, acordion jne.

Sivustolla on usein myös äänitiedostoja ja videoklippejä. Saadaksesi täyden hyödyn Sinun on imuroitava koneellesi windows player, real audio player, quick time player, winamp tai itunes tai kaikki. Tarvitset myös adobe readerin sillä lähes kaikki ladattavat nuotit ovat pdf-muodossa.

Kokeile hakusanoilla free piano lessons, music lessons, free music education, free music archive, library, collection tai free tune book. free fiddlin tunes, free songbook downloads

Netin musiikkiresurreissa riittää läpikäymistä koko elämän ajaksi, Mitään muuta ei sitten ehdi tehdäkkään. Jättämällä pos sana free haun edestä, pääset kaupallisille sivustoille, joilta voit tilata kaiken tunnetun musiikin, usein jopa kohtuuhintaan, mutta sen onkin sitten uuden tarinan aihe.

Vinkki:Etsi nuottilehtien kansia sanoilla music sheet covers tai sheet music cover

Free music lessons

Sibelius Akatemian linkkilistat

Muusikoiden net

Sointuja ja sanoja