Terveyslaskurit helpottavat itsekontrollia

Terveyden ylläpitämisessä pienetkin valinnat ratkaisevat. Terveyslaskurit ovat helppo ja hauska tapa tarkistaa, kuinka lähellä olet ihannepainoa tai onko energiankulutuksesi ihanteellista. Laskureissa käytetyt arvot on tehty terveille, aikuisille ihmisille.

Terveyslaskureiden määrä on ällistyttävän suuri ja niihin onkin suhtauduttava terveen kriittisesti. Olisi mukava lukea joskus vertaileva tutkimus eri terveyslaskureiden antamista tiedoista. Parhaimmilaan terveyslaskurit antavat terveelle ihmiselle vihjeitä ja vinkkejä terveyden elintapojen säilyuttämisestä. Miksikään nettilääkäriksi niistä ei ole.

Tyypillinen terveyslaskuri on kalorilaskuri. Liikunta lisää energiankulutusta ja helpottaa painonhallintaa. Jos haluaa selvittää, kuinka kauan tulee jotakin liikuntamuotoa harrastaa tietyn kalori- tai joulemäärän kuluttamiseksi, kannattaa ottaa käyttöön kalorilaskuri.

Olen poiminut tähän esimerkkilaskureita ja linkkejä usealla eiri hakulauseella löydetyistä resaursseista. Voit itse jatkaa etsintää jos näiden laskureiden tulos ei miellytä.

Hakusanoja: terveyslaskuri, terveyslaskurit, kalorilaskuri, painoindeksi laskuri, voileivän energian laskuri, vauvalaskuri, ovulaatiolaskuri tuottolaskuri, aikalaskuri, verolaskuri, säästölaskuri kalorilaskuri, sykelaskuri, kalsiumlaskuri, nettiriippuvuuslaskuri, laskettuaikalaskuri, hedelmöityslaskuri, aineenvaihduntalaskuri, lantio-vyötärösuhde laskuri, ravintoainelaskuri, energiasummaaja, diabetesriskilaskuri

Sporttimedia

Verkkoklinikka

Fitnes

Kotilääkäri

Vauvalaskurit

Testaa sydämesi