Hae laadukkaita pdf-tiedostoja

PDF-muoto (Portable Document Format) antaa mahdollisuuden kerätä ja tarkastella -  minkä tahansa sovelluksen dynaamisia tietoja missä tahansa tietokonejärjestelmässä  -  ja jakaa tiedot kenen tahansa kanssa ympäri maailman.

Kaikki pdf-tiedostot ovat A4 kokoa.  PDF-tiedostojen avaamiseen tarvitset Adobe Reader -ohjelman (entiseltä nimeltään Acrobat Reader), jonka voit hakea ilmaiseksi  tai jonkun ns.kolmannen osapuolen pdf-lukijan.  Saat runsaasti tietoa pdf-tiedostopista Adoben sivuilta tai vaikkapa Mbnetistä.

Pdf-tiedostot ovat poikkeuksetta laadukkaita.  Jos etsit manuaaleja, tutkimustuloksia, esitelmäreferaatteja tms.,  hae suoraan pdf-tietdostoja.

Haku tapahtuu Googlella käyttämällä filetype operaattoria.  Muoto on yksinkertainen ja selkeä.: asiasana filetype:pdf.

Jos haet esimerkiksi Sonyn laitteisiin manuaaleja, kirjoita  - sony VCL DH2630 filetype:pdf  ja tutki tuloksia.  Jos et heti löydä manuaalia, vieritä hakutulos loppuun saakka ja klikkaa kohtaa Hae tuloksista.  Kirjoita avatuneeseen hakuikkunan sana manual.  Huomaa että voit käyttää haussasi myö sanoja pricelist, consumer jne.

Jos haluat tutkia Sonu VCL:n pdf-tiedostoja yleisimmin,  kirjoita Googlen hakuikkunaan seuraava haku: sony vcl * filetype:pdf Huomaa asteteriski. Se mahdollistaa sen, että saat hakuusi kaikki pdf-tiedostot,  jotka liittyvät  VCL:ään

Laadukkaiden hakutulosten takana on ainoastaan, että keksit mahdollisimman hyvän hakuyhdistelmän.  Jos olet kiinnostunut googlehakkeroinnista, kirjoita Googlen hakukenttään google hacking tips filetype:pdf tai jos sinua kiinnostaa Urban Exploration-retket, kirjoita urban exploration filetype:pdf.

Todellinen nettietsivä haluaa tietysti digitaaliaitteen ollessa kysymyksessä myös käyttäjätietoja.  Silloin haku kannattaa kohdistaa keskusteluryhmiin.

sony VCL DH2630 filetype:pdf
sony vcl * filetype:pdf
google hacking tips filetype:pdf
urban exploration filetype:pdf.