Omatekoinen karkki omaan kääreeseen

198164.jpg

Amerikkalaiset rakastavat erilaisia online generaattoreita ja valmiina tulosteita.. Näiden kirjo kattaa lähes kaiken kuviteltavissa olevan sanaruudukoista omatekoisten karkkien käärepapereihin.

Jenkkilässä panostetaan perheen pieniin ja suuriin pippaloihin ja yhteisiin tapaamisiin.


Lastenjuhliin, häihin ja hautajaisiin valmistetaan omat karkit ja niihin hankitaan tai tehdään myös uniikit käärepapeirit. Netin online palveluista voit tilata stadardikääreen, mutta sellaisen voi valmistaa myös itse.

198163.jpg

Kääreitä tai päällysteita kutsutaan yleisnimellä wrapper-paper. Parhaimmilla printable wrapping-sivuilla on mahdollisuus itse vaikuttaa lopputulokseen.


Joillakin sivuilla on myös erinomaiset ohjeet käärepäpereiden tekemiseen. Karkkipäällysteiden lisäksi on mm. erilaisia sidosnauhoja, "nippusiteitä" ja muuta kaunista.

Joillakin sivuilla on zip-tiedostoja, joiden käärepaperit aukeat suoraan oletuksena olevaan kuvankäsittelyohjelmaan. Mahdollisuuksia ja variantteja on niin paljon, että niissä riittää puuhaa moneksi illaksi – niiden kotitekoisten makeisten lisäksi.

Sanoja: häämakeiset, omatekoiset makeiset, itse tehdyt makaiset, free candy wrappers, candy weappers, free candy wrapper template, candy recipes, nougat recipe

Top CandyWrapper sites

Editable wrappers

Printanble Candy Wrappers

Free Candy Wrappers

Printattavaa

Tee itse kolaruutuja

Häämakeispakkaukset (Suomi)


Candy resipes

Esimerkki palvelusta