Etsitkö itsellesi henkistä kotia

anna tietskan tehdä se puolestasi

Etsitkö itsellesi henkistä kotia, mutta et oikein tiedä mitä ja miltä ilmansuunnalta se löytyy?. Eipä hätää! Anna tietokoneen ratkaista asia puolestasi. Beliefnet sivustolla on lomake, jonka voit täyttää ja sen jälkeen kone tarjoilee Sinulle sopivat vaihtoehdot. Tutustu siis sivuston Belif o´Matic palveluun.

Vaikka sivusto väittää tekevänsä analyysin kieli poskella, niin sisältö kertoo meidän aikamme uskoista ja uskomuksista. Sivuston kautta voit tutkia vaikka mitä Nostradamus on sanonut meidän ajastamme.

Beliefnet `n sivusto on laaja. Voit mitata uskoasi noin yleensä, ja tutkia muutoinkin omia tuntojasi. Sivuston ylläpitäjät vakuuttavat että he eivät ole minkään uskonnon, opin tai ideologian asialla:

Beliehfnet sivustolla riittää puuhaamista tuntikausiksi mikäli uskon tai epäuskon kysymykset kiinnostavat. Voit esimerkiksi perustaa, liittyä tai etsiä itsellesi sopivan rukouspiirin. Onhan pelastuksen jättäminen digitaalisen rukousmyllyn tehtäväksi rationaalista ja järkevää toimintaa. Jää aikaa muullekin puuhastelulle.

Sanoja: uskonnon uhrit uskonnot uususkonnot beliefnet religious freedom new religious seurakunta seurakunnat kristillinen kristillisiä kristilliset seurakuntia jeesus kristus usko uskonto pelastus taivas kristitty uskova evankeliointi opetus raamattu, jeesus jumala todistus epäusko new age mythology folkore legends gods goddesses deities greek norse mythology roman celtic god religion religions faith christianity bible jesus spirituality spiritua

Beliefnet

Suomenkielisen vaihtoehdon oman uskon löytämiseksi tarjoilee Kirkon tutkimuskeaskussen uskonnot.fi sivusto.

Uskonnot