Lomasuunnittelua Googlella

Varsinkin ne, joiden kesäpaikka sijaitsee satojenkin kilometrien päässä talvikodista ovat huomanneet, että mökkimatkalla voi tehdä edullisia ostoksia. Jos haluat yhdistää huvin ja hyödyn, tutustu ennakolta matkareittisi varrelaa oleviin kohteisiinja palveluihin. Matkareittisi varrella saattaa olla jotain, mistä et ole mitään tiennyt. Alempana on lista hakusanoista, joita voit poimia hakukoneesi hakukenttään.

Jos sinulla ei ole omaa mökkiä, niin milta tuntuisi mökkiloma tai maatilaloma tai maaatilamajoitus. Matkan varrellla kannataa yöpyä edullisesti hostellissa tai campingalueella. Kokaeile sanoilla Suomen Retkeilymajajärjestö, majoitusliikeiden luokitus, hotellit suomessa. Campingalueet löytyvät hakusanoilla leirintäalueet, top camping ja caravan alueet.

Kaikki hyviä hakusanoja.

Hae sanoilla: tehtaanmyymälät, antikvariaatit, osto- ja myyntiliikkeet, kierrätyskeskukset, kirpputorit, käytetyn tavaran kauppa, realisointikeskukset, ekotori(t), suoramyynti, itsepoimintatilat, maatilakaupat, viinitilat, marjatilat, vihannestilat, luomutilat, luomumyynti, tarjoustuotteet, poistoerät, kierrätysneuvonta ja uusiokäyttö.

Taitava netin käyttäjä ottaa avuksi hakukone Googlen parhaat ominaisuudet. Jos haluat vaikkapa tietyntyyppiset pokat huvilasi ikkunoihin, kannattaa apua hakea hakufraasilla ”rakennusmateriaalin kierrätys”, huomaa lainausmerkit. Voit hakea myös monikkomuodolla. Voit hakea samaa tekniikkaa käyttäen muutakin. Nyt kirjoitat lainausmerkkeihin sanat ”kierrätyskelpoista tavaraa” tai ”* poistoerät *”, huomaa lainausmerkit ja asteriskit. Tutustu tähän tekniikaanajankansa, niin sinusta tulee Googlen superkäyttäjä.

Jos haluat tuoreita kotimaisia tuotteita joko suoraan viljelijältä tai haluat itse poimia marjasi tai vihanneksesi ja juureksesi suoraan pellolta, kirjoita Googlen hakukenttään suoramyynti OR itsepoiminta tai itsepoiminta +marjat tai ”suoramyynti *” Voit liittää hakuusi myös paikkakunnan tyyliin suoramyynti +karkkila Huomaa, että OR kirjoitetaan isoilla kirjaimilla.

Lisää tietoja hakutekniikoista sat tutustumalla tämän sivuston oikean reunan sisältölinkkeihin.