Laskimet auttavat pulmatilanteissa

222497.jpgCalculateforfree sivuston hyödyllisin laskin on epäilemättä peruslaskuri. Seuraavalla sijalla on kahteen suuntaan toimiva prosenttilaskuri.

Laskimessa on myös pinta-alalaskin, lämpötilalaskin, lainalaskuri, etäisyys – nopeuslaskin ja monta muuta laskuria.

Netissä on suuri määrä erilaisia laskureita tai oikeammin laskimia, jotka toimivat kotiasivuillaan tai ne voidaan noutaa omalle koneelle. Muista, että myös käyttöjärjestesmässi (esim, XP) on oma laskin. Se löytyy Käynnistä / Ohjelmat / Apuohjelmat -alivalikosta. Laskimia on kaksi eli tavallinen nelilaskin sekä funktiolaskin, jolla voit vaikkapa muuntaa kymmenjärjestelmän lukuja binaarisiksi.

Kannattaa myös muistaa, että Google on jo itsessään erinomainen laskin.. Kaikki peruslaskutoimitukset onnistuvat mainiosti

Syöttämällä hakukenttään laskukaavan, hakukone antaa laskutoimituksen tuloksen. Googlen laskin hallitsee useita matemaattisia funktioita. Kokeile syöttää hakukenttään vaikka 160 fahrenheit in celsius! Tai 1702 meter in mile!

Muunna mittayksiköitä. Syötä 50 m/s in km/h. Syötä hakukenttään 50 euros in dollars. Lisää tietoja saat Googlen Help-sivulta.

Sanoja: google laskimena, Google calculator, free online calculator, download free desktop calculator

Calculator

Isot näppäimet

How to use the Google calculator

ALV-laskin – Suomi

Googlen Adsense laskin

Google Calculator gadget

Free online calculators

Korkeampaa matematiikaa