Arvioi rikesakon määrä etukäteen

Asianajotoimsto Kuusivaran sivulla on milenkiintoisia laskureita. Voit esimerkiksi arvioida paljon joudut tietyillä tuloilla maksamaan rikesakkoja erilaisista liikennerikkomuksista. Näitä ovat mm. vaarallinen ohitus ja punaista päin ajo.

Sakkolaskuri laskee sakotettavan päiväsakon edellisen hyväksytyn verotuksen pohjalta. Kun lasket päiväsakkosi tässä yhteydessä, perustietoja ei voida hakea verottajan tietokannasta, vaan sinun on annettava tiedot itse. Näin ollen tulos on ehdottomasti epävirallinen ja saattaa todellisessa tilanteessa poiketa tässä yhteydessä saamastasi tuloksesta.

Suomenkielinen sana konvertteri ei ole paras mahdollinen jos haluaa löytää erilaisia muuntimia: valuuttamuuntimia, hevosvoimat ja kilowatit muuntia ja muita. Käytä mieluimmin hakusanaa muunna. Tai sitten etsi yhdistelmälllä haettava asia +laskuri – siis esimerkiksi valuuttalaskuri. Sen sijaa englanninkielinen sana convert, convesions johtaa hyvään lopputulopkseen.

Google osaa tuoda oikeita muuntimia esimerkiksi rinnakkaishauilla kuten celsius faenheit. Olen koonnut tähän joukon mielestäni tutustumisen arvoisia muuntimia ja laskureita.

Sanoja: konvertterit, muunna, muunnos, valuuttamuunnin, converts, conversions, metric conversion, online conversion, converter, unit converter, temperature converter, converter time, length, volume, weight. time zone converter

Kuusivaara

Muuntimia

Virityslaskureita

V75 voittolaskuri

V75 lunastuslaskuri

Valuuttamuunnin

Lämpötila-asteikkojen muutokset

Prosentit murtoluvuiksi

Cooperin testi (suomeksi)

Megaconverter

Online conversions

Online calculators.asp