144766.jpg
Meneillään oleva Israel-Libanon sota näkyy myös netin alakulttuurisivuilla. Alakulttuurisivuilla tarkoitan esimerkiksi Israelin Ystävät ry:n ja Suomen kansallissosioalistien sivuja sekä sivuja joilla iloitaan tai varoitellaan Raamatun tulkintoihin perustuvasta lopun ajasta.

Ihana lopun aika on tulossa

Mitään erityisen silmiinpistävää ei ainakaan toistaiseksi ole ilmennyt järjestöjen kotisivuilla. Sensijaan keskustelufoorumella aiheesta Israel-Libanon sota väännetään kättä välillä hyvinkin kiivaasti.

Keskustelufoorumeita voi etsiskellä Suomen foorumilistan hakukoneella. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi sana uskonto niin saat pitkän listan uskonnollisiahaeisista keskustelufoorumeista. Kokeile myös sanalla politiikka,

Suomen foorumilista

tai

Suomenkieliset keskustelualueet internetissä 

Hiljaisuus on enne

Juuri tällähetkellä vallitsee iisraelia kannattavien keskuudessa suuri hämmennys. Jumalan valittu kansa ei käyttäydykään niinkuin sen arvolle sopisi. Tosin kiihkeimmät kannattajat osaavat aina sorvata ajatuksensa mallin mukaiseksi.

Hiljaisuus on vain näennästä. Israelin ystävät ja littolaiset ovat valmistelemassa suurta Israel-mielenosoitusta. Israel milenosoitus järjestetään Helsingissä 20 elokuuta. Syyynä on Synty.net foorumin mukaan se, että Israel on joutunut täysin aiheettoman ja provosoimattoman hyökkäyksen kohteeksi ensin Hamasin taholta Gazasta ja sitten Hizbollahin taholta Libanonista. Taustatekijöinä ovat Iranin ja Syyrian pahantahtoiset, Israelin tuhoamista ajavat voimat.

Tilaisuuden järjestäjät ovat:

ICEJ
ISRAELIN YSTÄVYYSSEURA
SUOMEN KARMEL-YHDISTYS
GESHER HAJETSIA

Synty net

Mutta myös vastavoimat ovat liikkeellä. Pysäyttäkää sota -verkosto järjestää mielenosoituksia Israelin sotatoimia vastaan joka maanantai klo 17. Lähtö Helsingissä Kasman edestä, Tampereella Hämeenpuiston tapahtuma-aukiolta. Verkosto vaatii Suomen hallitukselta toimia Lähi-idän demokratian ja rauhan puolesta. Protestit tulevat jatkumaan joka maanantai niin kauan kuin Israel jatkaa pommituskampanjaansa.

Pysäyttäkää sota verkosto

Ihana lopun aika

Netistä löytyy sadoittain sivuja, joissa kotitekoiset raamatunselittäjät tutkivat Raamatun profetioita ja vetävät niistä omat, joskus hyvinkin hähkähdyttävät johtopäätöksensä. Yleinen piirre tuntuu olevan Herran tulemisen odotus. Hieman oudolta vain tuntuu se, että tämä ihana asia edellyttää satoja viattomia siviiliuhrejä. Vaatii hyvän mielenterveyden ja turnauskestävyyttä tutustua aiheeseen.

Hae resursseja hakusnoilla: profetiat, israel profetiat, raamatun profetiat, harmageddon, gog magog, lopun aika, tuomiopäivä, ilmestyskirjan profetiat,

Israelin ystävät

Kansallissosialistit

Kansallissosialistien uutisia

Israelin Ystävien Linkkejä

Skepsis

Reino Savolan sivut

Pekka Sartola

Wikipedia – Harmageddon

Jeesuksen toinen tuleminen

Human Rights