Netin laskureilla talous kontrolliin

Lainalaskuri asunnon ostajalle. Omakotitalon kustannusarviolaskuri rakentajalle.Eurolaskuri. Osamaksulaskuri sekä bensa vai diesel-laskuri auton ostajalle. Tässä vain muutamia esimerkkejä netin talouslaskureista.

Netin talouslaskurit ovat valtava joukko erilaisia laskureita joiden skaala ulottuu asumisesta ja remontoinnista hintavertailujen kautta sylihalkojen energiansäästöön. Laskureita pitää tarkstella avoimin ja kriittisin silmin

Selkeimmät talouslaskurit löytyvät pankkien, sähkölaitosten, veroviraston, valtionhallinnon, vakuutuslaitosten ja yleensä intitutionaalisten laitosten sivuilta.

Arkipäivän taloudenpitoa voi helpottaa monilla eri laskutreilla, joista yksi hyödyllisimmistä on Vertaa.fi. Sivusto tarjoaa helpon ja ilmaisen tavan verrata tuotteita, palveluja, hintoja, toimitusmaksuja ja toimitusaikoja, minkä jälkeen hintavertaialija voi valita parhaan toimittajan. Vertaa.fi ei itse myy mitään tuotteita. Sinut vain ohjataan sinulle parhaiten sopivalle tarjouksen tekijälle.

Huomioi myös Mikrobitin hintaseuranta:

Myös perintöön ja lahjaveroon liittyvät laskurit auttavat arjessa. Perintö- ja lahjaverolaskuri kertoo perinnöstä tai lahjasta maksettavan veron euromäärän perinnön tai lahjan arvon perusteella laskettuna. Katso myös verottajan verolaskuri.

Sanoja: ajoneuvovakuutus laskuri, autoetu laskuri, aravalainalaskurit, asuntolainalaskin, halpalento, cheap fly, hintavertailu, korkotukilainalaskuri, koulutustuen keston laskenta, kustannusarviolaskuri, lainalaskuri, lainalaskin, kulutusluottolaskuri, korkolaskuri, eurolaskuri, osamaksulaskuri, peruutusmatkat, perintö- ja lahjaverolaskuri, puhelinvertailu, päivärahalaskuri,, palkkalaskuri, sijoituslaskuri, säästölaskuri, tulo ja menolaskuri, valuuttalaskuri, vakuutuslaskurit, verolaskuri, bonuslaskuri, kustannuslaskuri, juoksevat menot

Vertaa.fi

Vertaa.info (linkkejä)


Hinta vertailu blogi

Kuluttajaviraston hintavertailut

Vertaa lentojen hintoja

Mainio

Nordan laskurit

Sähkön hintavertailu

Plazan talouslaskurit

Talentumin talouslaskurit

Verolaskuri

Vakuutuslaskurit