Kotiviinipullolle ilmainen etiketti


Harrastatko kotiviinin valmistusta ja haluat, että lopputulos on täydellinen sekä maun että pullon etiketin suhteen?

Aina voi tietysti vääntää etiketin itse Photoshopilla tai jollakin muulla softalla. vaikkapa ilmaiseksi netistä saatavalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Puritaani tekee etikettinsä Wordilla ja käyttää yksin- tai kaksinkertaista kehystä ja pelkkiä fontteja.

Etiketti on sivulta Kotiviinin valmistus:

Etikettiin sopivia kuvia ja symboleja kannattaa etsiä englanninkielisillä hakusanoilla clip art + symboli tai suoraan Microsoftin palveluista. Microsoftin kuvat ovat tosin usein suomalaiseen makuun liian amerikkalaisia.

Imaisia valokuvia kannataa pengaista Free Foto.Comin sivuilta.  Parhaimmillaan etikettien tekeminen on hauskaa ja opettavaista. Etiketit voi tulostaa suoraan tarrapaperille.

Tarrapaperin ongelma saattaa olla se, että se kiinnittyy liian tiukaan pullon pintaan. Kaikista paras ratkaisu lienee että tulostaa hyälaatuiselle tulostuspaperille tai erikopispaperille ja käyttää tapettilisteriä. Se ainakin irtoaa helposti. Jotkut käyttävät myös liimapuikkoa.

Valmis tarrasofta

Kaikki eivät kuitenkaan ole taiteiölijoita, vaan haluavat suoriutua tehtävästä mahdollisimman helpolla. Silloin kannattaa etsiä netistä valmiita templatteja tai peräti ilmaisen tai määräaikaisen  ohjelman, jolla voi tehdä omat etiketit. Ohjelmia löytyy sekä trial- että sharewareversioina. Täysin ilmaista en löytänyt, vaikka sellainenkin täytyy netissä piileskellä. Joissakin tarvikekaupoissa on tarjolla standardietikettejä, joiisa on tyhjä tila esim. pullotusvuotta varten.

196259.jpg Viinipullojen lisäksi kannattaa myös hillopurkkeihin laittaa omat etiketit. Kekkilän sivuilta voi printata ilmaiseksi erilaisia etikettejä. Kokeile myös ilmaista etikettigeneraattiria, Koeteltu keino on kopsata valmis etiketti ja käsitellä se kuvankäsittelyohjelmalla.

Sanoja: kotiviini etiketti, kotiviinipullojen etiketit, paperietiketti, omat etiketit, tulosta etiketti, omatekoiset etiketit, tulostettavat etiketit, ilmaiset etiketit, hillopurkki etiketit, free wine laber sofware, winw label printable, printable wine labels, blank wine labels, personal wine labels, labels for wine, homemade wine labels, printable home-made wine label. Making wine labels, free wine label templates, free photo frame, free photo frame sofwarem free picture frame, photo frame maker,

Etikettigeneraattori

Free mask for photos

Raamityökaluja

Wine label software

Labell maker ( 15 pv)

Label magic

Kekkilä

Valmiita etikettipohjia (Word)

Yksinkertaisia etikettejä


Ohjeita englanniksi

Ideoita etiketteihin