Oltiin brenkussa viivin kanssa

Paitsi sananmuunnokset ja sukupuolielinten- ja toimitojen lavea ja värikäs kuvaaminen, ovat suomalaiset (miehet)  aina olleet luovia erilaisten alkoholia ja humalaa sekä naisia ja tyttöjä kuvaavien sanojen keksimisessä.

Ollaan : Akunaalissa , Alkkiksessa , Alkoholia nauttineena, Alkoholin, vaikutuksen alaisena, Alkuaineessa, Allakantekijänä, Ankkana , Ankkurissa, Brenkussa, Bölessä, Divanneena, Dokussa, Fiilingissä, Filmi poikki, Forttiksessa, Fyllassa, Hanska maassa, Hapossa, Helteessä, Hiivassa, Himmeessä tilassa, Hiprakassa, Hirveessä pleksissä, Hokkarit katossa, Holiksessa, Huimetuksessa, Huippeessa, Humalapäissään , Humalassa, Humalatilassa, Humalikkaana, Humaltuneena , Huppelissa, Huppu himmeänä ect.

Humalasanojen rinnakkaisanoja ovat naisten ja tyttöjen monet eri nimitykset, jotka tietenkin vaihtelevat herttaisisita hemmoittelu ja lellittelysanoista rujoihin ja rivoihin nimittelyihin.

biita, blaija, bledi, buffa, bööna, dašša, fenari, flamma, fligu, fliuski, flikka, friidu, gamma, henttu, jedari, jentta, kurva, mimmi, naakka, nahka, pimu, poka, sugga, sussu, suttura, tšava, tšigu, tšiguli, viivi ja vosu, jatsipiikki, jorofriidu, jorolikka, piikki, skitari, deisi, donna ect.

Donnien nimityksiä

Pitski on kerännyt kännisanoja

Lisää kännisanoja

Stadin sanoja

Lompakot levällään

Katujen kieli