Verkkotaikatemput ovat halpaa hupia

271321.jpg

Internetissä on läkähdyttävän runsaasti materiaalia erilaisista taikatempuista, trikeistä.ja vastaavista. Näyttöpäätteeltä voi kokeilla omaa hoksua monin eri tavoin. Netissä on myös sivuja, joilla voit "opiskella taikuriksi" tai sitten voit tilata ihailemaltasi taikurilta uutiskirjeen tai tilata itsellesi online kaupoista taikurin välineitä myös Suomessa.

Varsin kiinnostava kohde ovat kuuluisien taikureiden uudelleen painetut julisteet. Näitä on Suomessa kerännyt mm. taikurimestari Solmu Mäkelä.

Suomen Taikurit ry:n nettisivun linkkikokoelmasta löytyy mm. Taika välinekauppoka myös Suomesta. Ihan vain vihjeelsi näin Joulun alla. Jos haluat tutustua verkkotaikuruuteen, kirjoita: Googleen: Online Magic Tricks.

Sanoja: taikuri, taikurit, manipulaatio, manipulaattori, taikatemput, korttitemput, korttihuijaus, theonline magic trick , free magic tricks online, card tricks online, learn free, card tricks, easy magic tricks, interactive magic tricks, free online street magic tricks, cool online magic tricks, free coin magic tricks, magic tricks explained online, magic trick instructions.

Suomen Taikapiiri ry.


Jokeri

Suomen Taikurit ry.

Taikurit ja psi

Taikurin blogi

Korttitaikuruus

Sirkusaapinen